Bedrijfsprofiel

Kaloo Project Management is opgericht in 2018 en dankt haar naamgeving aan de gelijknamige boei voor de Zeeuwse kust. Enerzijds duidt dit op de Zeeuwse inslag en een sterke maritieme affiniteit. Anderzijds is de Kaloo boei een baken voor de veilig vaarwater route: de essentie van projectmanagement is navigeren naar de bestemming.

Projectmanagement is een vak op zichzelf en vraagt een balans tussen projectinhoud (lees: kennis van technische disciplines) en mensenwerk, samen alle teamleden in hun kracht zetten.

Als klein projectmanagement bureau heeft Kaloo een breed netwerk en wil graag samenwerkingsverbanden aan gaan. Zo is Kaloo voor projectbeheersing de vertegenwoordiger in Zuid-West Nederland van de Aram Groep, gespecialiseerd in projectplanning. Er is verder een samenwerkingsverband aangegaan met Vaes Informatica en TheDoc om in de ERP branche (specialisatie IFS) een breed pallet aan services te kunnen aanbieden. Tenslotte heeft Kaloo middels samenwerking met Nehemia en Balance een achterban in projectresources binnen handbereik.