Nieuws

december 2020

Ondersteuning transformatie CZAV

Coöperatie CZAV is voor haar (agrarische) leden een zeer betrokken aan- en verkoopvereniging in het zuiden en westen van Nederland, groot geworden “van en voor boeren”. De brandstof gerelateerde bedrijfsonderdelen AgriSneltank, OK Zeeland en het hard groeiende AgriSnellaad worden ondergebracht in een nieuw op te richten business unit onder de naam CZAV Mobility Group. Daarbij is tevens gekozen voor de niche applicatie Lodder ERP. Kaloo verzorgt het project management voor de implementatie van Lodder, in samenwerking met het gelijknamige bedrijf, en adviseert in de opzet van de business unit.

oktober 2019

IFS implementatie N-Sea

Als belangrijk onderdeel van de transformatie van de N-Sea Group onderkende de board de behoefte aan een ERP systeem. Gebaseerd op eerdere ervaringen bij soortgelijke bedrijven in de offshore branch, oil & gas en renewables, werd IFS Applications 10 aangeschaft. Kaloo Project Management verzorgt de fast-track implementatie, in samenwerking met IFS partners Eqeep en TheDoc. In de rol van IT manager wordt aansluitend de kantoorverhuizing van Zierikzee naar Dordrecht en de migratie van de kantoorautomatisering naar het Microsoft Azure platform gecoördineerd.

april 2019

Lancering ERP Booster

ERP Booster staat voor een unieke samenwerking van diverse gespecialiseerde partnerbedrijven in het zogenaamde IFS ecosysteeem. Elke partner brengt eigen kennis en vaardigheden in, van project management en custom build oplossingen tot beheer en ondersteuning in de volle breedte van applicatie, cloud en database management. Onze onderlinge dienstverlening sluit perfect op elkaar aan en biedt altijd een maatwerk oplossing voor al uw vragen.

januari 2019

Ondersteuning controlling Kenz Figee Group

Na een quick scan op business processen, systemen en procedures heeft Kaloo Project Management een advies en eerste aanzet gegeven voor een financiële rapportage van de Kenz Figee Groep. Hierbij werd de nadruk gelegd op een betere (project-)forecasting als integraal onderdeel van de maandrapportage met een duidelijke inbreng vanuit de business.

september 2018

Realisatie De Koploper

Kaloo Project Management verzorgt namens de investeerders de realisatie van de business case met betrekking tot de transformatie van het vastgoed object De Koploper in Goes. In het betreffende pand waar voorheen de Belastingdienst was gehuisvest, komen ruimtes beschikbaar welke worden verhuurd aan diverse ondernemers. Om het bedoelde concept als kantoorverzamelgebouw te realiseren, krijgen verhuurbemiddeling, renovatie van het pand zelf en het opzetten van de bedrijfsvoering een invulling.

augustus 2018

Oprichting Kaloo Project Management

Kaloo Project Management staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.  Kaloo ondersteunt uw organisatie bij projectmatig werk, gebaseerd op ervaring in diverse branches en in variërende rollen. Gaan wij u ook helpen?